Hælspore

Hælspore

Mit navn er Niels Larsen og jeg har i nogen tid haft problemer med en hælspore. En dag sad og søgte på internettet og her fandt jeg noget information om nogle nye plasterprodukter fra et amerikansk firma som hedder Lifewave. Jeg fandt en fodterapeut i København som henviste mig til en klinik Lyngby. Normalt tager det 3-6 måneder før en hælspore er væk og det er kun hvis man konstant passer på. Jeg kom ind på klinikken i Lyngby en mandag og fik sat disse plastre fra Lifewave under foden og smerten forsvandt med det samme. Jeg skal fortsætte behandlingen da det tager 3-4 uger før hælsporen er helt væk..Hurra… klinikken var så søde at hjælpe mig med at få mit eget kundenummer hos Lifewave så jeg selv kunne købe de produkter jeg havde brug for. Det syntes jer er god kunde service for det er med til at holde mine omkostninger nede i forhold til den behandling jeg skulle igennem. Jeg vil godt her anbefale klinikken som kan findes på HIG.DK

Mange hilsner Niels Larsen

Fra smerte 8 til 0 i ryggen

SÅ fik jeg endelig min første patching succes. Fra smerte 8 til 0 i ryggen på 15-20 min. Og hun er SÅ glad og overvældet af lindringen!! Hun har lidt af smerter igennem mange år og har været igennem flere operationer. Lige afsluttet en operation med ar på halsen som vi har sat Glutathione på. Vi har taget et før billede så må vi se om miraklerne fortsætter ♥ Jubiii Rikke

Smerter i hele kroppen

Patchede en ældre mand med slidgigt og konstante smerter i hele kroppen.
Startede med et aeon i nakken, og han mærkede langsomt en bedre ro i kroppen, samt en større bevægelighed. Efter ca. 15-20 minutter satte jeg IW på K1 for at lindre kroppens smerter, det virkede og han mærkede nu kun spændinger og smerte i skuldre og nakke. Efter yderligere ca. 20 minutter satte jeg IW på Triple Burner 15, hvilket fjernede de sidste smerter.
Hans udfordring er nakken, og jeg satte ikke noget direkte der. Han følte smerten var væk, bortset fra når han drejede nakken ud i yderstilling, som han klart følte var blevet øget. Vi var lidt spændte på natten, og efter en samtale her til morgen, må jeg konstatere at natten ikke gik som håbet.
Han har haft stærke smerter i nakken og kun nakken.
Jeg vurderer at j
eg har patchet ham forkert, da jeg nok skulle have koncentreret mig om smertens udgangspunkt og ikke lindret kroppens smerter som helhed.
Det skal sige at 3 nakkeled er nedslidte og et par trafikuheld har sikkert også sat nogle mindre piskesmæld.
Er der nogen erfaring i dette?
De bedste hilsner
Henrik

LiveZilla Live Help
Ring Til Gopatch før du bestiller en smertbehandling. Tlf. 32 17 20 54
Online behandling Ring i dag Tlf. 32172054

For at få succes med din behandling har du brug for rådgivning. Vi tilbyder 15 minutters GRATIS online behandling når du har modtaget dine smerteplastre.
Uafhængig LifeWave distributør